Υλικά
1 κιλό κιμάς από αρνίσιο μπούτι 3 μεγάλα κρεμμύδια, τριμμένα στον τρίφτη 3-4 κ σ ελαιόλαδο 2 κ σ κύμινο 1 φρέσκια ντομάτα λιωμένη (χωρίς φλούδια και σπόρους) αλάτι, πιπέρι και πάπρικα 1 αυγό (προαιρετικά) 1/2 φλ τσ τριμμένη φρυγανιά 1 κ γλ σούμακ (μπαχαρικό που δίνει λεμονάτο άρωμα στο κρέας) Τρόπος παρασκευής1. Ζυμώνετε μαζί όλα τα υλικά. Τα αφήνετε να μείνουν στο ψυγείο για 1-2 ώρες. Πλάθετε μπιφτεκάκια μακρόστενα, όπως τα σουτζουκάκια, αλλά πιο λεπτά. Τα ψήνετε στη σχάρα. Λίγο πριν τα βγάλετε από τη φωτιά τα περνάτε σε καλαμάκια.
2. Σερβίρετε με αραβικές πιτούλες ή πίτες για σουβλάκια, ψιλοκομμένη ντομάτα, μαϊντανό και κρεμμύδι.