Δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη για το Πανγυθεατικό {vd}

Εύκολη νίκη με 3-1 πέτυχε ο ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ σήμερα επί της ΑΟ ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ στο Δημοτικό στάδιο Γυθείου. Παρά την απουσία του Γιώργου Σταυρόπουλου για τους γηπεδούχους, από την κορυφή της επίθεσης εδώ και αρκετές εβδομάδες,

η μηχανή του κόουτς Γιώργου Ξανθάκου δε σταματά να σκοράρει σε κάθε ματς. Στην αντίπερα όχθη όμως, πολύ σημαντικές ήταν οι απουσίες του Θεόδωρου Τσάκωνα και του τιμωρημένου Κυριάκου Λυμπερόπουλου.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 30΄΄ της συνάντησης, όταν μετά τη σέντρα ο Δημήτρης Λιγνός πήρε τη μπάλα, μπήκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε τον Παπαμάρκου σημειώνοντας έτσι το 1-0 νωρίς νωρίς.
Στο 25′ ο Γιώργος Καμίτσης για τους γηπεδούχους έφτασε με την μπάλα μέσα στην περιοχή της ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ και αφού τράβηξε τους αμυντικούς πάνω του έκοψε τη μπάλα δεξιά στον Adriatik Tomorri που με κοντινό πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-0. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ισορρόπησαν το παιχνίδι. Ένα γκολ που σημείωσαν καταλογίστηκε πολύ σωστά σε οφσάιντ από τον β’ επόπτη Μπούτσαλη καθώς ο επιθετικός της ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ, που έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα, βρισκόταν σε θέση οφσάιντ όταν υποδέχτηκε τη μπάλα από μακρινό φάουλ και αφού εκείνη πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα Κιοσέ. Για να έρθουμε στο 32′ όταν ο Γιάννης Ζαχαράκης πήρε την πάσα λίγο έξω από την περιοχή του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ, κοντρόλαρε και με δυνατό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων μειώνοντας σε 2-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟ με τον τραυματία Tomorri να δίνει τη θέση του στον Ανδρεάκο. Στο 46′ της συνάντησης κόρνερ για τους γηπεδούχους από δεξιά με εκτελεστή τον Κούρταλη βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 49′ ο πολύ κινητικός Στέλιος Δεναξάς μπαίνει στη μικρή περιοχή του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ και αφού αποφεύγει τον τελευταίο αμυντικό πλασάρει για να διώξει με τα πόδια ο Κιοσέ. Στο 62′ αναγκαστική αλλαγή για τους φιλοξενούμενους με τον Τσιλιβίτα να δίνει τη θέση του στον Καρβουνιάρη. Στο 66′ πάλι ο Στέλιος Δεναξάς φτάνει στην πηγή αλλά το χλιαρό-πονηρό του σουτ διώχνει σε κόρνερ με υπερένταση ο Κιοσέ. Και άλλη αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα του Γιώργου Ξανθάκου στο 69′ με τον Κούρταλη να δίνει τη θέση του στον 15χρονο Ηλία Αγγάνη. Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟ στο 76′ όταν ο Λιγνός σπάει την πολιορκία των φιλοξενουμένων και με γρήγορη αντεπίθεση από αριστερά φτάνει κοντά στην περιοχή της ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ, σεντράρει στον Καμίτση του οποίου το σουτ αποκρούει εκπληκτικά ο Παπαμάρκου. Στο 79′ όμως το καθοριστικό γκολ του πιτσιρικά Αγγάνη έδωσε ένα τέλος στην πίεση των φιλοξενουμένων για να γυρίσουν το ματς. Ήταν μια πάσα ακριβείας από τον Cocaj των γηπεδούχων προς τον μικρό, ο οποίος μόνος του μπήκε από δεξιά στην περιοχή και σούταρε δυνατά σημαδεύοντας την αριστερή γωνία του Παπαμάρκου γράφοντας έτσι το 3-1. Στο 82′ μια απέλπιδα προσπάθεια των φιλοξενουμένων με τον Νικόλαρο σταμάτησε στον Κιοσέ, ο οποίος με διπλή προσπάθεια μάζεψε τη μπάλα πριν η ΛΟΓΓΑΣΤΡΑ μειώσει.
Αρκετό το πάθος από όλους τους ποδοσφαιριστές, αρκετές και οι κίτρινες, καθώς το μέτρο χανόταν σε κάποια σημεία.
Πολύ καλή οι διαιτησία των Αγρανιώτη, Μανωλακάκη, Μπούτσαλη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ: Κιοσέ, Iliev, Χρυσικάκος, Κουβαράκης Ν, Μανουσόπουλος, Κουβαράκης Δ, Cocaj, Κούρταλης (69′ Αγγάνης), Λιγνός, Καμίτσης (90′ Καλαματιανός), Tomorri (46′ Ανδρεάκος)

ΑΟ ΛΟΓΓΑΣΤΡΑΣ: Παπαμάρκου, Πατσουράκος, Δεναξάς Μ, Κυριακόπουλος, Τσιλιβίτας (62′ Καρβουνιάρης), Παντόπουλος, Ζαχαράκης (87′ Ymeri), Λυμπέρης, Ασλανίδης (83′ Curri), Νικόλαρος, Δεναξάς Στ.

Δημοτικό Στάδιο Γυθείου/ περιγραφή: Χαροκόπος Γεώργιος, φωτογραφίες: Δερδελάκος Κυριάκος, βίντεο: Χρόνης Παρασκευάς

{youtube}KXXNspWS_zU{/youtube}