Κλιμακώνεται η παραβατικότητα στην Πελοπόννησο

astinomikiepixeirisi2-flynewsΣυνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, τρεις αλλοδαποί, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 23 και 31 ετών αντίστοιχα,

καθώς και ένας 23χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παραλίου Άστρους, ένας 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους -12,4- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, ένας 24χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ και ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί κατείχαν ποσότητα κάνναβης, βάρους -5- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, μία περίπτωση κλοπής τροχόσπιτου ιδιοκτησίας ημεδαπού, η οποία είχε γίνει κατά το χρονικό διάστημα από την 13.7.2014 έως την 18.7.2014, στο Λουτράκι Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος τριών ημεδαπών ΡΟΜΑ ηλικίας 26, 28 και 24 ετών αντίστοιχα, για κλοπή. Το ανωτέρω τροχόσπιτο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, ένας 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μία περίπτωση κλοπής σε φορτηγό όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπού, η οποία είχε γίνει την 14.3.2014 τις πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος ενός 21χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για κλοπή. Τα αντικείμενα που αφαιρέθηκαν από το φορτηγό όχημα, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ επιπλέον βρέθηκαν και δύο κινητήρες δίκυκλων οχημάτων, η προέλευση και το νόμιμο κατοχής των οποίων ερευνάται.