Αστυνομικό Δελτίο Περιφέρειας Πελοποννήσου

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας 35χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, προχθές το βράδυ, στο Άργος Αργολίδας,

αφαίρεσε από ημεδαπή, μία τσάντα, η οποία περιείχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο ημεδαπές ΡΟΜΑ ηλικίας 39 και 20 ετών αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε, προχθές το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, αφαίρεσαν από ημεδαπή, ένα κόσμημα.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, δύο ημεδαπές ηλικίας 46 και 19 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν από αγρόκτημα ημεδαπού, αγροτικά προϊόντα.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση αναζητούνται ακόμη δύο άτομα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, ένας 35χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ηρωίνης, μία σύριγγα που περιείχε ποσότητα υγρού, η χημική σύσταση του οποίου ερευνάται, καθώς  και τμήμα δισκίου, που εμπίπτει στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά.  Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, ένας 44χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα, ο ανωτέρω μαζί με ακόμη ένα άτομο που αναζητείται, στην Κυρά Βρύση Κορινθίας, διέπραξαν δύο κλοπές σε οικία και αποθήκη αντίστοιχα, ιδιοκτησίας ημεδαπών, όπου αφαίρεσαν συνολικά ηλεκτρονικές συσκευές, μηχανήματα και διάφορα οικιακά είδη, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, ένας 16χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.