Συλλυπητήριες δηλώσεις Λεωνίδα Γρηγοράκου

*Ο Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος σχετικά με το τραγικό ατύχημα στις Κομποτάδες Λαμίας δηλώνει: «Θα ήθελα να εκφράσω την θλίψη μου για τον θάνατο του 9χρονου παιδιού από πτώση δέντρου στη Λαμία.

Θα υπάρξει έρευνα από τις αρμόδιες αρχές του κράτους και θα αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια».

*Ο Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος θέλοντας να εκφράσει την θλίψη του για την απώλεια του Δημήτρη Στεφάνου δήλωσε: «Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Δημήτρη Στεφάνου. Ένας αγωνιστής της ζωής και της Δημοκρατίας έχασε από τον πιο δύσκολο αντίπαλο σε μια μάχη που πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις. Η μαχητικότητα και η αίσθηση Δικαίου που είχε είναι η κληρονομιά που αφηνεί στην οικογένεια, τους φίλους και συντρόφους του»

*Ο Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος θέλοντας να εκφράσει την θλίψη του για τον χαμό του Κώστα Καρή δηλώνει:
«Ο Κώστας Καρής ήταν ένας Αγωνιστής της δημοσιογραφίας με ορθή άποψη, ψυχραιμία και με ουσιαστικό περιεχόμενο στον λόγο του. Η δημοσιογραφία χάνει έναν δικό της άνθρωπο. Εμείς που τον διαβάζαμε για χρόνια χάνουμε τη ματιά, την άποψη, την γνώμη και την γνώση του. Η απωλειά του είναι δυσαναπλήρωτη. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους συναδέλφους του και την οικογένειά του»