Πανελλήνιοι Σκοπευτικοί Αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος

skopeutikosomilos-flynewsΜε απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν  το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Ιουλίου 2014 από τον Σκοπευτικό Όμιλό Σπάρτης στο σκοπευτήριο του στη Σελλασία Λακωνίας Πανελλήνιοι σκοπευτικοί αγώνες Κυπέλου  Ελλάδος Πήλινου στόχου Β΄ Γ΄ κατηγορίας (ΣΚΗΤ),

στους οποίους συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από διάφορα σκοπευτικά Σωματεία της Χώρας.

Στην Α΄ Κατηγορία πρώτος αναδείχθηκε ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος του  Σκοπευτικού Αθλητικού Συλλόγου Πατρών με δεύτερο  τον ΤΣΟΠΕΛΑ Γεώργιο του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης και τρίτο τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Σοφοκλή του Σκοπευτικού Αθλητικού Συλλόγου Πατρών.
     
Στην Β΄ Κατηγορία  πρώτος αναδείχθηκε ο ΒΛΑΧΟΣ Ευάγγελος του Σκοπευτικού Ομίλου Ελευσίνας, με δεύτερο τον ΤΣΑΚΑΛΑΚΟ Κωνσταντίνο του Σκοπευτικού Ομίλου Καλαμάτας  και τρίτο τον  ΤΑΞΙΑΡΧΗ Ανδρέα του  Σκοπευτικού Αθλητικού Συλλόγου Πατρών.
     
Στην Γ΄ Κατηγορία  πρώτος αναδείχθηκε ο ΜΕΝΤΖΑΣ Χαράλαμπος του Σκοπευτικού Ομίλου Καλαμάτας, με δεύτερο τον ΛΙΑΠΗ Αλέξανδρο του Σκοπευτικού Ομίλου Ελευσίνας  και τρίτο τον ΜΑΖΑΡΑΚΟ Δημήτριο του “ΛΕΩΝΙΔΑΣ”.
      
Στην κατηγορία των Εφήβων πρώτος αναδείχτηκε ο ΣΩΤΗΡΑΚΟΣ Χρήστος, με δεύτερο τον ΣΩΤΗΡΑΚΟ, Παναγιώτη και τρίτο τον ΣΤΕΛΛΑΚΟ Κωνσταντίνο αθλητές και οι τρεις  του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης
      
Μετά το πέρας των αγώνων έγιναν οι  απονομές στο χώρο  του σκοπευτηρίου.
    
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου