Επίσκεψη Γρηγοράκου στα κέντρα Υγείας Βλαχιώτη-Νεάπολης

Ο υπουργός Αναπληρωτής Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος επισκέφθηκε εντός του Σαββατοκύριακου (5-6/07/2014) τα Κέντρα Υγείας Βλαχιώτη και Νεάπολης, όπως και το Νοσοκομείο Μολάων. Συνομίλησε με εργαζόμενους καθώς και με πολίτες που ήταν εκείνη την ώρα παρόντες.

Το θέμα που έχει προκύψει με την έξαρση της Ελονοσίας στον δήμο Σκάλας, καθώς και η στήριξη νοσοκομείων και κέντρων υγείας, όπως και του ΕΚΑΒ ήταν στο επίκεντρο των συναντήσεων.

Ο κύριος Γρηγοράκος δεσμεύθηκε να σταθεί αρωγός στα δίκαια αιτήματα εργαζομένων και πολιτών, τόσο σε θέματα που αφορούν τον χώρο της Υγείας (ΕΟΠΥΥ, ΠΕΔΥ, ραντεβού με γιατρούς, ΕΚΑΒ κ.α.) όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με κοινωνικό-οικονομικά ζητήματα όπως η «μικρή ΔΕΗ», η τιμή εσπεριδοειδών της περιοχής κ.α.

Ο Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας επισκέφθηκε επίσης το Λογκανίκο, το Γεωργίτσι, το Καστόρι, τις Κροκεές, την Σκάλα, τον Ασωπό, τα Παπαδιάδιάνικα και τον Αγγελώνα όπου συζήτησε με πολίτες και τοπικούς άρχοντες για προβλήματα που απασχολούν τις περιοχές και υποσχέθηκε να είναι συνεισφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την επίλυσή αυτών.