Ο Ν.Προκοβάκης στον FLY για την Ενιαία Ενίσχυση

Μία συνέντευξη εφ’όλης της αγροτικής ύλης παραχώρησε, σήμερα, στην πρωινή ζώνη του FLY, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας, κύριος Νίκος Προκοβάκης, ο οποίος, αρχικά,

χαρακτήρισε αρκετά καλή τη χρονιά που φεύγει για το ελαιόλαδο, δεδομένων και των συνθηκών που επικρατούν.

Αναφορικά με την Ενιαία Ενίσχυση, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Λακωνίας τόνισε ότι υπάρχουν κάποιες δίκαιες και κάποιες άδικες ενστάσεις, ωστόσο ο ίδιος κρίνει συνολικά δίκαιες και αντικειμενικές τις τιμές που έχουν υιοθετηθεί στην Ενιαία Ενίσχυση.

Όσον αφορα τη δακοκτονία, ο κύριος Προκοβάκης δήλωσε στον FLY ότι έγιναν προσπάθειες που απέδωσαν μερικώς, ενώ για τη νέα ΚΑΠ εξέφρασε την ανησυχία του μιας και 55 ημέρες περιπου πριν την εφαρμογή της οι ιθύνοντες δεν έχουν δείξει την κατεύθυνση που θέλουν να δώσουν. Μάλιστα, δεν δίστασε να δηλώσει χαρακτηριστικά “Από το Χατζηγάκη και δώθε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης το έπαιρναν οι άχρηστοι”. Τέλος, κάνοντας μία συνολική αποτίμηση των πρόσφατων αγροτικών κινητοποιήσεων, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ανέφερε ότι κρίνοντας από το αποτέλεσμα, οι κινητοποιήσεις ήταν τουφεκιά στον αέρα.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη Προκοβάκη στον FLY 89.7

{youtube}j3eoiAykrAQ{/youtube}