Εγκαινίασε το εκλογικό του γραφείο ο Πέτρος Ανδρεάκος

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση επισκεπτών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου του δημοτικού συνδυασμού Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α, του υποψηφίου Δημάρχου Ανατολικής Μάνης, Πέτρου Ν. Ανδρεάκου την Κυριακή 27 Απριλίου στις 20:00 μ.μ, στο Γύθειο.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μάνης κ.κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιότατο Πατέρα Ανδρέα Μπολοβίνο. Στο σύντομο λόγο που ακολούθησε ο σεβασμιότατος μίλησε με ένθερμα λόγια για τον υποψήφιο Δήμαρχο, τον συνεχάρη για το έργο που έχει επιτελέσει και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, κ. Πέτρος Ν. Ανδρεάκος, στην ομιλία του αναφέρθηκε στα έργα που έχουν υλοποιηθεί, στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου προς τους πολίτες, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι η μόνη οδός για την ανάπτυξη της περιοχής του Δήμου είναι το όραμα, η πίστη και η σκληρή δουλειά. Κλείνοντας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης τόνισε ότι η μεγαλύτερη αναγνώριση είναι η εμπιστοσύνη των δημοτών που κατάφερε να κερδίσει ανταποκρινόμενος στις προσδοκίες τους.            

Ο συνδυασμός Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. απαρτίζεται από συνδημότες που διακρίθηκαν στους χώρους της επιστήμης, του αθλητισμού, του εμπορίου. Άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών που όμως είναι νέοι σε ιδέες, όπου με κίνητρο την εμπειρία τους, την αγάπη για τον τόπο τους και τη διάθεση τους για προσφορά θα εργαστούν για την ανάπτυξη του Δήμου Ανατολικής Μάνης.