Π.Σαχάμης: “Θα φάνε κράξιμο οι βουλευτές από τους αγρότες”

-Πάντα αργούμε να αντιδράσουμε

-Δεν έχουμε όλοι εκατομμύρια! Χρωστάμε στους γεωπόνους

-Τέτοια χαράτσια ούτε επί Τουρκοκρατίας

-Ερημιά και ακινησία στη λαχαναγορά Σπάρτης

– Εξευτελιστικές οι τιμές για το λάδι και το πορτοκάλι

Στον αέρα του FLY FM 89.7, για το θέμα της φορολόγησης των αγροτών, μίλησε σήμερα ο κύριος Πανάγος Σαχάμης, πρόεδρος των παραγωγών της Λακωνίας, ο οποίος τόνισε ότι πάντα αργούμε να αντιδράσουμε στα νέα μέτρα και μάλιστα υπογράμμισε ότι οι αγρότες μάλλον δεν έχουν καταλάβει τις αλλαγές που θα φέρει το νέο νομοσχέδιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κύριο Σαχάμη, η φορολόγηση θα φτάσει στο 26% από το 1ο ευρώ κι έτσι ο αγρότης, ως έννοια, ουσιαστικά καταργείται. Ο πρόεδρος των πραγωγών δήλωσε υπέρ της φορολόγησης των αγροτών, αλλά σε διαφορετικό πλαίσιο και όχι υπό καθεστώς επιτηδευματία.

Ακολούθως, ο κύριος Σαχάμης δήλωσε στο ραδιόφωνο του FLY ότι δεν έχουν όλοι αγρότες εκατομμύρια, όπως θέλουν να τους παρουσιάζουν τα ΜΜΕ, γεγονός που αποδεικνύεται και από τα χρέη προς τους γεωπόνους. Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι τέτοια χαράτσια ούτε επί Τουρκοκρατίας δεν είχαν επιβληθεί στους Έλληνες!

Συνάμα, ο κύριος Σαχάμης τόνισε ότι οι βουλευτές δεν θα έχουν μούτρα να μιλήσουν στους αγρότες με όσα γίνονται και προανήγγειλε … κράξιμο!

Τέλος, αναφορικά με την παραγωγή πορτοκαλιού και ελιάς, ο πρόεδρος των παραγωγών χαρακτήρισε μηδαμινή την απόδοσή τους, ενώ αποκάλυψε ότι στη λαχαναγορά επικρατεί ακινησία και ερημιά, μιας και εκτός από την οικονομική κρίση, ο κόσμος προτιμά τα super market, αφήνοντας έτσι τα χρήματα να φεύγουν στο εξωτερικό.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του κυρίου Σαχάμη στην πρωινή ζώνη του FLY.

{youtube}jYG8YlslqTo{/youtube}