7/6 στις 07.00 μ.μ. – Ημερίδα Αναψυχής στο πάρκο Γουδέ!(vd)

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΨΥΧΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :ΒΕΛΕΝΤΖΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΕΚΕΡΗ ΠΕΝΥ ΣΠΑΡΤΗ 2014

Τα events είναι ένα από τα αποτελέσµατα της ανάγκης του ανθρώπου για κοινωνικοποίηση,

για την αίσθηση ασφάλειας που του παρέχει η ένταξη του µέσα σε µια οµάδα, καθώς και η δυνατότητα έκφρασης της δηµιουργικότητάς του.

Τα events οποιασδήποτε µορφής, τόσο στο παρελθόν, όσο και στο παρόν, έχουν έναν πολύ σηµαντικό ρόλο στην κοινωνία, έρχονται να ”σπάσουν” την πλήξη της καθηµερινότητας προσφέροντας στον άνθρωπο τη δυνατότητα της διασκέδασης και αποδοχής από το σύνολο.

Πρωταρχικό ρόλο διαδραµατίζει και εδώ η ιδέα, το concept. Η πρωτότυπη, ευρηµατική ιδέα είναι άλλωστε αυτή που θα αναδείξει το προϊόν ή την υπηρεσία και θα τη “χαράξει” στη µνήµη όσων βρέθηκαν στο event. Στη συνέχεια, εξαιρετικής σηµασίας θεωρείται η επιλογή ενός πρωτότυπου χώρου, η ποιότητα του έµψυχου δυναµικού (καλλιτέχνες, παρουσιαστές), τα τεχνολογικά µέσα και οι δυνατότητές τους να πολλαπλασιάσουν το αποτέλεσµα, και βέβαια η σωστή προετοιµασία, η σκηνοθεσία, το timing και η προσοχή στην τελευταία λεπτοµέρεια, καθώς δεν επιτρέπονται τα λάθη.

Η ιδέα: δεν υπάρχει ελκυστικότερος πόλος για το κοινό από µια πραγµατικά πρωτοποριακή ιδέα. Καθετί καινούργιο και ασυνήθιστο θα τραβήξει την προσοχή του κοινού και έτσι θα διασφαλίσει µια µεγάλη προσέλευση. Ηοργάνωση – εµπειρία: για να περάσει κάποιος καλά, πρέπει να µην ταλαιπωρηθεί, η καλή διοργάνωση είναι ένα βασικό συστατικό της επιτυχίας ενός event. Η τήρηση του προγράµµατος, η ετοιµότητα των διοργανωτών, για το απροσδόκητο ( που πάντα µπορεί να συµβεί ), η εύρρυθµη ροή της εκδήλωσης, είναι µερικά µόνο στοιχεία µιας καλής οργάνωσης. Το «προσωπικό» της διοργάνωσης πρέπει να είναι επαγγελµατίες και ενήµεροι σε κάθε λεπτοµέρεια του event, να στέκονται στο «ύψος» της εκδήλωσης και το βασικότερο να δίνουν λύση σε κάθε πρόβληµα ψύχραιµα και άµεσα. Η προβολή αποτελέσµατος: ο τελευταίος κρίκος της επιτυχίας του event είναι η επικοινωνία και προβολή του event και κατ’ επέκταση της εταιρίας/προϊόντος από τα ΜΜΕ, έτσι ώστε να γίνει γνωστό σε ακόµα µεγαλύτερο κοινό από τους παρευρισκόµενους στο event.

ΖUΜΒΑ FITNESS SPARTIS:Η Δήμητρα Σταμούλη θα μας υποδεχτεί παρέα με τις φίλες και μαθητριές της για να μας δείξει πως μπορούμε εύκολα να γυμνάσουμε το σώμα μας αλλά και να δημιουργήσουμε κοιλιακούς από το γέλιο. Αerobic:Η Δήμητρα Καρούνου θα πραγματοποιήσει υπαίθριο aerobic μιας και το καλοκαίρι ήρθε και η θερμοκρασία στις αίθουσες γυμναστικής είναι υψηλή.Θα είναι στη διαθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την προσωπική σας εκγύμναση. ΤENNIS:Θα πραγματοποιηθεί μάθημα γνωριμίας του αθλήματος από ειδικό του αθλήματος . SKATE-BIKE:Για τους λάτρεις των extreme sports τα γνωστά skatonia θα μας εντυπωσιάσουν με τις φιγούρες τους όπως και τα bikes.

TAEKWONDO SPARTIS: Το taek-won-do ,πόδι-χέρι-μυαλό θα πραγματοποιήσει επίδειξη γνωριμίας με το άθλημα καθώς και την πειθαρχία που διαθέτουν οι αθλητές του. PING-PONG:Τις δυνατοτητές μας μπορούμε να δοκιμάσουμε και στο άθλημα αυτό! ΑΕΙ ΦΕΡΕΙΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ:Το κέντρο αειφορικών δράσεων θα ταξιδέψει από την Αθήνα για να να πραγματοποιήσει μαζί μας βιωματικό εργαστήρι με σκοπό την ανάπτυξη και ενίσχυση συναισθηματικών δεξιοτήτων μέσα απο την καλλιτεχνική δημιουργία ,τις μουσικοκινητικές δραστηριότητες και τις αθλοπαιδιές.Οι συντονιστές των δράσεων θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού.

Τέλος,το Ωδείο Μελοποία θα πραγματοποιήσει μια μουσική συναυλία για το κλείσιμο της βραδιάς. Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχουν τεράστια χαρτόνια όπου θα ζωγραφίζουμε ,θα στέλνουμε θετικά μηνύματα!

Η εκδήλωση θα χρηματοδοτηθεί από το Δήμο Σπάρτης και τις χορηγίες από τα τοπικά καταστήματα. Αφίσες θα τυπωθούν και θα κολληθούν σε κεντρικά σημεία της πόλης καθώς και πανό. Διαφήμιση θα υπάρχει από τα τοπικά ΜΜΕ. Θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής . Αστυνομία ,ασθενοφόρο και η ομάδα διάσωσης θα υπάρχει στο πάρκο.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη της Πένυς Τσέκερη&Γεωργίας Βελέντζα

{youtube}cxqX_RMdeDI{/youtube}


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:FLY FM 89.7 & FLYNEWS.GR PHOTOs:e-sparti.gr