Πέρασε στην ιστορία το 37ο Σπάρταθλον | Μαραθώνιος ενημέρωσης από τον FLY

Έπεσε η αυλαία για το 37ο Σπάρταθλον, το οποίο είχαν και φέτος τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν με εικόνα και ήχο οι φίλοι του FLY.

Χιλιάδες ακροατές και αναγνώστες του FLY 89.7 και της ιστοσελίδας flynews.gr, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έζησαν λεπτό προς λεπτό, σε μία live μετάδοση 15 ωρών την αγωνία, την ένταση, το πάθος, τη μαχητικότητα, το σθένος, την περίσσεια δύναμη και ψυχή, την κούραση και την αποφασιστικότητα που αποτυπώθηκαν με τη ματιά του ομίλου FLY. Συνεχής ροή, εκτεταμένα ρεπορτάζ, δηλώσεις, ανταποκρίσεις, video και φωτογραφικό υλικό από το σπουδαιότερο αγώνα υπεραποστάσεων παγκοσμίως! Η ομάδα του FLY ήταν δίπλα στους δρομείς από την εκκίνηση έως τον τερματισμό, ενώ διαρκής ήταν η επικοινωνία με τις support teams των αθλητών, για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Τάκης Καρβουνιάρης και Χάρης Βασιλάκος στα μικρόφωνα, τις κάμερες, το μοντάζ και την παρουσίαση, για ακόμα μια χρόνια, προσπάθησαν να φτάσει σε εσάς όλη η δράση του αγώνα με εικόνα και ήχο. Από τα ξημερώματα του Σαββάτου non stop κάλυψη του αγώνα, με αποκορύφωμα τη livestreaming μετάδοση της τελετής λήξης από την κεντρική πλατεία.

Η απήχηση της μετάδοσης ήταν συγκινητική, με τα εκατοντάδες μηνύματα να δείχνουν έμπρακτα ότι και φέτος εκατοντάδες φίλοι του Σπάρταθλον επέλεξαν τον FLY για την ενημέρωσή τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες του fly που έδιναν τις πληροφορίες συνεχώς:

Γιώργο Δρίτσα, Στέφανο Σγούρδα, Γρήγορη Καργάκο, Γιάννη Δημόπουλο, Αλεξία Βαχαβιώλου, Χάρη Βελδέκη και Ελίζαμπεθ Ντόουν! Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους φίλους ακροατές & αναγνώστες του FLY.

37ο Σπάρταθλον | Ο δικός μας μαραθώνιος ενημέρωσης.

28 χρόνια τώρα, ο FLY μεταδίδει ζωντανά τον ιστορικό αγώνα, δίνοντας του τη διάσταση που του αξίζει.

Σας ευχαριστούμε για τα κολακευτικά σας σχόλια! Συνεχίζουμε …

Δείτε το σχετικά LINK

SPARTATHLON 2019 – LIVE