Τσακρακλίδης: Εάν ο Δήμος Σπάρτης δεν δώσει χρήματα, θα αφήσω τα σκυλιά στο κέντρο της πόλης! Αργυρόπουλος: Δεν εκβιαζόμαστε!

Το μείζον ζήτημα των αδέσποτων ζώων συζητήθηκε σήμερα στην πρωινή ζώνη του FLY, με τον κύριο Γιώργο Τσακρακλίδη να υπογραμμίζει με καυστικό τρόπο ότι δεν έχει πλέον οικονομική δυνατότητα να φροντίζει τα σκυλιά και ως εκ τούτου, εάν ο Δήμος Σπάρτης δεν του δώσει χρήματα, θα αφήσει τα ζώα στο κέντρο της πόλης! Παράλληλα, τόνισε ότι τα παραιτηθέντα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου κωλυσιεργούν και δεν παραδίδουν τα βιβλία του συλλόγου, ώστε να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες ανάδειξης νέου ΔΣ. “Κάποιοι δεν θέλουν να υπάρχει φιλοζωικός σύλλογος” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν άργησε η απάντηση από την πλευρά του κυρίου Σταύρου Αργυρόπουλου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος Σπάρτης ούτε εκβιάζεται ούτε δέχεται απειλές, αποκαλύπτοντας ότι έχει ζητήσει από τον κύριο Τσακρακλίδη να του παραδώσει μία λίστα με τα σκυλιά που φροντίζει, κάτι που δεν έχει πράξει μέχρι στιγμής. Μάλιστα, ο κύριος Αργυρόπουλος αναγνώρισε το έργο του Φιλοζωικού Συλλόγου Σπάρτης, υποστήριξε όμως ότι στο εξής επιβάλλεται να τηρούνται οι νόμοι.