Κύπελλο Λακωνίας (τελικός): ΑΕ Σπάρτη – Μολαϊκός 2-0 (video+φωτογραφίες+δηλώσεις)

Σήμερα, στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης και ώρα 14.30, διεξήχθη ο μεγάλος τελικός για το Κύπελλο Λακωνίας, ανάμεσα στην τυπικά γηπεδούχο ΑΕ Σπάρτη και το Μολαϊκό.

Σε έναν αγώνα που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, χωρίς φάσεις και συγκινήσεις για τον φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του σταδίου Σπάρτης η ΑΕ Σπάρτη ήταν η ομάδα που επικράτησε με σκορ 2-0 και αναδείχθηκε κυπελλούχος Λακωνίας 2015-2016.

Η ομάδα της Σπάρτης που έπαιξε με πολλές αλλαγές στην εντεκάδα της, το οποίο είχε προαναγγείλει με δηλώσεις του στον FLY  ο προπονητής Σωτήρης Αντωνίου έχασε ευκαιρίες αν και η απόδοσή της γενικότερα ήταν μέτρια.

Η ομάδα του Μολαϊκού η αλήθεια είναι ότι παρα την ήττα της κέρδισε το χειροκρότημα των φιλάθλων και οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Γραμματικάκη  κοίταξαν στα μάτια τον αντίπαλο παίζοντας με πάθος και πίστη στους εαυτούς τους για τη νίκη.Είχαν κατα διαστήματα και ειδικά στο β’ημίχρονο καλή κυκλοφορία της μπάλας χάνοντας μάλιστα και 2 καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν.

Τα γκολ για τη Σπάρτη πέτυχαν ο Κώστας Ηλιόπουλος 7′ και ο Κώστας Κρεββατάς 90′.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ

Τσέλιος, Αναστασόπουλος, Δημολιός, Γκίτζιας, Σπηλιωτόπουλος, Μπιταξής, Μπουτσικάρης (Μπακιρτζίδης), Κατσίκης, Κρεββατάς, Χαλίλι (Ρώρος), Ηλιόπουλος.

ΜΟΛΑΪΚΟΣ

Γραμματικάκης Γ., Ζώταλης, Μάρσης, Αβδούλος, Bλάχος, Διαμαντάκης, Γραμματικάκης Ο., Γεωργόπουλος (Χατζησιμιώτης), Βελιανίτης, Λεϊμονίτης, Ελμαζάϊ (Μινέα).

Δείτε video και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον τελικό

Δηλώσεις Βίλλια,Π.Καρρά & Βουζιώτη

IMG_2629