Εξηγήσεις Αποστολάκου για τις χιλιάδες κλήσεις από το Δήμο Σπάρτης

Στον αέρα του FLY μίλησε σήμερα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών, κύριος Δημήτρης Αποστολάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στις χιλιάδες κλήσεις που εστάλησαν από το Δήμο Σπάρτης στους πολίτες, προκαλώντας δυσφορία!

Ο κύριος Αποστολάκος αποκάλυψε ότι έχουν σταλεί 5.935 κλήσεις για 13.274 παραβάσεις που αφορούν την τετραετία 2008 – 2012! Μάλιστα, εξηγώντας το σκεκπτικό της μαζικής αποστολής των ενημερωτικών σημειωμάτων, τόνισε ότι η απελθούσα δημοτική αρχή, για ευνόητους λόγους, είχε αφήσει το θέμα να λιμνάσει! Αντίθετα, σύμφωνα με τον κύριο Αποστολάκο, η παρούσα δημοτική αρχή επιθυμεί να εφαρμόσει το νόμο και να αποδώσει ευθύνες, ώστε “να γίνουμε επιτέλους ευρωπαϊκή πόλη”.

Παράλληλα, ο αντιδήμαρχος Σπάρτης διέψευσε στον αέρα του FLY όσους υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν αντίγραφα των κλήσεων, δίνοντας πάντως την υπόσχεση διόρθωσης ενδεχομένων σφαλμάτων! Τέλος, ο κύριος Αποστολάκος ξεκαθάρισε ότι τα χαρτιά που έλαβαν οι πολίτες είναι ενημερωτικά και δεν αποτελούν ειδοποιητήριο πληρωμής, αποκαλύπτοντας ότι οι κλήσεις δεν θα σταλούν στην εφορία αν δεν πληρωθούν …

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη

{youtube}MnxhLyS5Ctc{/youtube}