Η Άμιλλα Αγίου Ιωάννη τώρα και … στο μπάσκετ!

Η οικογένεια του αθλητικού συλλόγου Αγίου Ιωάννη «Η ΑΜΙΛΛΑ» μεγαλώνει, πιο συγκεκριμένα έρχεται να προσθέσει στην ήδη επιτυχημένη παρουσία του συλλόγου στο ποδοσφαιρικό χάρτη της Λακωνίας και τμήματα καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ).

                Αυτό πραγματοποιήθηκε μετά από συνεργασία με την Ακαδημία μπάσκετ ¨ΑΣΤΗΡ¨ που εδώ και 2 χρόνια λειτουργεί πρότυπα και με μεγάλη επιτυχία. Η συνεργασία και ένταξη αυτή αποφασίστηκε έτσι ώστε τα αγωνιστικά τμήματα μπάσκετ να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα. Η αρμονική συνύπαρξη και λειτουργία των τμημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ είναι δεδομένη και η συμπόρευση των τμημάτων έχει να δώσει μια νέα δυναμική στον αθλητικό σύλλογο του Αγίου Ιωάννη «Η ΑΜΙΛΛΑ».            

                Υπεύθυνος των τμημάτων μπάσκετ θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος προπονητής της ακαδημίας ¨ΑΣΤΗΡ¨, Ιωάννης Κουσούλης (κάτοχος δελτίου ταυτότητας προπονητή καλαθοσφαίρισης) και του ευχόμαστε να συνεχίσει το ήδη επιτυχημένο έργο του. 

                Στα τμήματα μπορούν να εγγραφούν όλα τα παιδιά ηλικίας από 6 έως 15 ετών. Προπονήσεις και εγγραφές πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα στο αθλητικό κέντρο Παρορίου κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 – 19:30 , περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 697- 27 30 100.