Παρουσία Δ.Γιαννακόπουλου η νίκη της ΑΕ Σπάρτης!

Μία ΑΕ Σπάρτης πολύ ανώτερη του Κουτσοποδίου υπέταξε την αργολική ομάδα με σκορ 1 – 3 και είναι έτοιμη να υποδεχτεί, στον αγώνα της χρονιάς, την Κυπαρισσία, όπου θα κριθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό η υπόθεση άνοδος.

Τα γκολ της λακωνικής ομάδας πέτυχαν Σεμερτζίδης στο 14′, Αναστασάκος στο 34′και Τσούκλης στο 54′. Ουσιαστικά η Σπάρτη δεν απειλήθηκε παρά μόνο στο 83′ όποτε και μείωσε το Κουτσοπόδι με γκολ του Καστρίτη. Να σημειωθεί ότι η λακωνική ομάδα έμεινε με 10 παίκτες στο 30΄. Επίσης, ο Γαρόζης απέτρεψε την ισοφάριση αποκρούοντας πέναλτι του ΠΑΟΚ. Κατά τα άλλα, Τσούκλης και Σεμερτζίδης αφιέρωσαν τα γκολ που πέτυχαν στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος παρακολούθησε από τις εξέδρες το ματς. Φυσικά, οι φίλοι της ομάδας (650 περίπου) ταξίδεψαν στην Αργολίδα για να στηρίξουν την ομάδα.

Στο άλλο ματς η Κυπαρισσία επικράτησε του Πανθυρεατικού με 4 – 0. Μάλιστα, στο εν λόγω παιχνίδι δεν έλειψε η ένταση καθώς στο 53′, για αστεία αφορμή, προκλήθηκαν αψιμαχίες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

ΠΑΟΚ Kουτσοποδίου: Κομπόσης, Διαμαντής, Καρανάσιος, Μπόμπος, Φίλης, Αντωνιάδης, Μουζακιώτης, Καζάς, Μοθσταφάϊ, Κουτσοδήμος, Μπλάτσος.

A.E. Σπάρτη: Γαρόζης, Κόπελας, Πετρόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Γκίτζιας, Πανάκης, Χοτζάϊ, Χαλίλι, Τσούκλης, Σεμερτζίδης, Αναστασάκος.

Η ΑΕ Σπάρτη, λοιπόν, πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης κερδίζοντας 1-3 την ομάδα του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου σε μία αναμέτρηση που ακούσατε ζωντανά από τον FLY 89.7 και παρακολουθήσατε τηλεοπτικά (live-streaming) από την ενημερωτική ιστοσελίδα της Πελοποννήσου www.flynews.gr.

Την προσεχή Τετάρτη στο γήπεδο της Σπάρτης το επόμενο μεγάλο παιχνίδι με τον ΑΟ Κυπαρισσίας ,που θα κρίνει κατα μεγάλο ποσοστό ποιά ομάδα θα ανέβει στη Γ’ Εθνική.

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα,όπως τα κατέγραψε η κάμερα του FLYNEWS.GR

{youtube}dsgAN9raT3Y{/youtube}