Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά στην Πελοπόννησο

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Παραλίου Άστρους, μία περίπτωση κλοπής σε περίπτερο ημεδαπού, η οποία είχε γίνει βραδινές ώρες της 24/25.9.2013, στο Άστρος Αρκαδίας.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 23 και 21 ετών αντίστοιχα, για κλοπή.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Αγία Τριάδα Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, δύο ημεδαποί ΡΟΜΑ, μία 26χρονη και ένας ανήλικος, γιατί λίγο νωρίτερα, μπήκαν σε οικία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων του ανηλίκου, για παραμέληση της εποπτείας του.

Συνελήφθησαν, χθες  το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, σε δύο  περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο  ημεδαποί, ένας 62χρονος  και μία 33χρονη, γιατί κατείχαν μικροποσότητες ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθη και μία 54χρονη ημεδαπή, η οποία όπως προέκυψε, προμήθευσε τους ανωτέρω με τις ναρκωτικές ουσίες. Επιπλέον, στην κατοχή της 54χρονης και σε έρευνα στην οικία της, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, μικροποσότητες ηρωίνης, πέντε ναρκωτικά δισκία, μία ζυγαριά ακριβείας, ένας σουγιάς, ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των -60- ευρώ και διάφορα αντικείμενα που σχετίζονται με τη συσκευασία των ναρκωτικών.