Σωρεία παραβάσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, γιατί το απόγευμα της 17.4.2015, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους Μυκηνών Αργολίδας,

αφαίρεσε από αγρόκτημα ημεδαπού, καλώδιο μήκους δέκα μέτρων.  

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία 27χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, γιατί κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς έγγραφο (Φωτοαντίγραφο Δελτίου Ταυτότητας Ρουμανικών Αρχών), το οποίο όπως προέκυψε ήταν πλαστό.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών άγνωστων δραστών, οι οποίοι χθες (19.4.2015) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, προσέγγισαν τρείς ημεδαπές και με την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν τσάντα που περιείχε προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν και αναζητούνται . Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης απόπειρας ληστείας, η οποία έγινε χθες το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, όταν τρείς άγνωστοι δράστες, προσέγγισαν πέντε ημεδαπές και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν τις τσάντες τους, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, ενώ σε μία από αυτές, άσκησαν και σωματική βία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία περίπτωση ληστείας σε βάρος ημεδαπής, η οποία είχε γίνει την 1.4.2015, στα Εξαμίλια Κορινθίας.
Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας (34χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία. Ο 34χρονος είχε συλληφθεί προχθές (17.4.2015), από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, για κλοπή, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ο 34χρονος την 1.4.2015 το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από 41χρονη ημεδαπή, χρήματα, διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Επιπλέον, σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για κλοπή. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, δύο ημεδαποί ηλικίας 46 και 34 ετών αντίστοιχα, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν ισάριθμα Βουλεύματα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Σπάρτης, για σωματεμπορία.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, δύο ημεδαποί ΡΟΜΑ ηλικίας 30 και 36 ετών αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, στο Δερβένι Κορινθίας, αφαίρεσαν από εργοτάξιο εταιρείας, συρματόσχοινο σιδήρου μήκους -50- μέτρων, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε σε υπεύθυνο της εταιρείας. Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα φορτηγό όχημα.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, δύο ημεδαποί, ένας 65χρονος και μία 30χρονη, γιατί λίγο νωρίτερα μπήκαν σε οικία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Πύλο Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.