Κεραυνοί Γ.Πουλοκέφαλου με σοβαρές αποκαλύψεις για τη διαχείριση των απορριμμάτων!

– Το πρόβλημα δεν θα λυθεί άμεσα γιατί δεν πληρούνται οι όροι!
– Ακόμα να φανεί ο διεθνής διαγωνισμός!
– Κοινή λογική ότι άνοιγαν νύχτα οι χωματερές από ιδιωτικές εταιρείες φαντάσματα, τη στιγμή που πλήρωναν οι πολίτες την αποκομιδή των απορριμμάτων!
– Κάποια από τα απορρίμματα θάβονταν εδώ κι εκεί!
– Θεωρητικά έχει κλείσει η χωματερή του Αφυσσού, αλλά τα απορρίμματα της Σπάρτης μεταφέρονται εκεί!
– Ο Γιάννης Γρυπιώτης έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με διαλογή στην πηγή!
– Λόγω … αδιαφάνειας κανείς δεν ξέρει πόσο θα κοστίσει η διαχείριση των απορριμμάτων!

Στον αέρα του FLY, με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στην Τρίπολη λόγω των απορριμμάτων, μίλησε ο πρώην πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, κύριος Γιώργος Πουλοκέφαλος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι το πρόβλημα δεν θα λυθεί άμεσα, μιας και δεν υπάρχουν οι όροι και οι προϋποθέσεις που απαιτούνται! Μάλιστα, σχολίασε σκωπτικά “ακόμα να φανεί ο διεθνής διαγωνισμός” …

Αναφορικά με την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων, ο κύριος Πουλοκέφαλος εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπάρχει σχεδιασμός και χαρακτήρισε κοινή λογική την πρόσφατη απόκαλυψή του οτι άνοιγαν νύχτα οι χωματερές, για να μεταφέρονται τα σκουπίδια από ιδιωτικές εταιρείες – φαντάσματα, τη στιγμή που πλήρωναν οι πολίτες για την αποκομιδή. Μάλιστα, επιβεβαίωσε τη φήμη ότι κάποια απορρίμματα θάβονταν από εδώ κι απο εκεί.

Όσον αφορά τα απορρίμματα της Σπάρτης, ο κύριος Πουλοκέφαλος ανέφερε ότι παρά το θεωρητικό κλεισιμο της χωματερής στο Αφυσσού, τα απορρίμματα συνεχίζουν να μεταφέρονται εκεί. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να εγκωμιάσει το δήμαρχο Ευρώτα, κύριο Γιάννη Γρυπιώτη, για τη δουλειά που έχει κάνει στο κομμάτι της διαλογής των απορριμμάτων στην πηγή κι εκτίμησε ότι ο διαγωνισμός δεν θα προχωρήσει, μιας και ο όρος περί διαλογής στην πηγή δεν τηρείται από αυτό που προτείνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Τέλος, ο πρώην πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου υπογράμμισε ότι κανείς δεν ξέρει πόσο θα κοστίσει στους πολίτες η διαχείριση των σκουπιδιών, μιας και δεν υπάρχει διαφάνεια στη διαδικασία!

Ακούστε εδώ την αποκαλυπτική συνέντευξη του Γιώργου Πουλοκέφαλου στον FLY 89.7

{youtube}ASG9sgNmx9M{/youtube}