Ευχαριστήριο μήνυμα της Τ.Κανελλοπούλου για τις εκλογές

Η μεγάλη και ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 αποτελεί νίκη του ελληνικού λαού και επιβάλλει το χειροκρότημα όλων μας. Θερμά συγχαρητήρια στους εκλεγέντες βουλευτές της Λακωνίας και σε όλους τους αγωνιστές πολιτικούς – ενεργούς πολίτες

που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια των κομμάτων ! Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στους πιο νέους υποψηφίους!

Η επόμενη μέρα των εκλογών στην Λακωνία μας χρειάζεται όλους , συμμέτοχους, ενεργούς, αποφασισμένους να συμβάλουμε στην ανατροπή που επιβάλλεται να γίνει και στον τόπο μας! Είναι μια ιστορική ευκαιρία και για την Λακωνία η παρούσα συγκυρία!

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ψηφοφόρους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ  και να τους διαβεβαιώσω ότι με την ψήφο τους μας έδωσαν την ευκαιρία να είμαστε και θεσμικά παρόντες, αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για την αλλαγή που επιβάλλεται να γίνει στην Λακωνία και που θα σηματοδοτήσει την έξοδό της από τους χαμηλούς ρυθμούς ανάπτυξης στους οποίους έχει περιέλθει χρόνια τώρα.

Στην πορεία θα μας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσουμε τα θέματα που μας απασχολούν όλους ως Λάκωνες. Οι βάσεις του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ τέθηκαν και στη Λακωνία, και οι υποχρεώσεις μας στο εξής απέναντι στους ψηφοφόρους μας και στον τόπο , μας είναι απολύτως γνωστές!
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τα τοπικά  μέσα ενημέρωσης για την άψογη συνεργασία και για την ουσιαστική συμβολή τους στην ενημέρωση των συμπατριωτών μας προεκλογικά και μετεκλογικά , αλλά και για την διαρκή και συνεπή προσπάθεια που καταβάλουν για την ενημέρωσή μας καθ’ όλη την διάρκεια του έτους , παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν!