Επιστροφή στις νίκες για το Πανγυθεατικό {Δείτε video}

Η ομάδα του ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΥ νίκησε τον Λεωνίδα Γλυκόβρυσης με 2-1 επιστρέφοντας στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές (δύο ήττες και ρεπό). Η εμφάνιση δεν ήταν αντάξια βέβαια προηγούμενων αγωνιστικών, αλλά το αποτέλεσμα είναι που μετράει.

Μοναδική απουσία για τους γηπεδούχους ο Γιώργος Σταυρόπουλος, που ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς τον κρατά μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για εβδομάδες.

Ο Πανγυθεατικός ευτύχησε να προηγηθεί με τον Γιώργο Καμίτση στο 18′ όταν υποδέχτηκε την πάσα του Γιάννη Τσοτσάι στο ύψος του πέναλτυ και με πλασέ έγραψε το 1-0. Η συνέχεια ανήκε στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχασαν ευκαιρίες στο 20′ με φάουλ του Λεϊμονίτη, στο 27′ με τον Minea και στο 29′ με τον Καλογιάννη, για να ισοφαρίσουν. Η δικαίωση ήρθε στο 32′ με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή του Γιώργου Μαργαρίτη, ο οποίος βρήκε εκτός θέσης τον Κιοσσέ των γηπεδούχων και ισοφάρισε, σκορπώντας χαρά στους λιγοστούς φίλαθλους που ακολούθησαν το Λεωνίδα στο Γύθειο.

Πριν προλάβουν όμως να χαρούν αυτό το γκολ, ένα λεπτό αργότερα οι Καμίτσης και Λιγνός του Πανγυθεατικού συνεργάστηκαν, με τον τελευταίο να παίρνει μια πάσα πάρε-βάλε και να σκοράρει στο 32′ γράφοντας έτσι το 2-1.

Στο 36′ φάουλ του Λεϊμονίτη από αριστερά βρίσκει τον Κιοσσέ να προσπαθεί μάταια να αποκρούσει και πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα για την ισοφάριση, ο Πατσάκος από θέση οφσάιντ βρίσκει τη μπάλα με κεφαλιά και την σπρώχνει στα δίχτυα, με αποτέλεσμα η επόπτης Κωτσονούρη να υποδείξει την παράβαση και να ακυρώσει το γκολ. Έτσι το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο αποδείχθηκε κατώτερο του πρώτου. Το πάθος για τη νίκη και των δύο ομάδων νικήθηκε από την προσπάθεια για εξασφάλιση των μετόπισθεν. Γρήγορες αντεπιθέσεις, αλλά αποτυχημένες τελικές προσπάθειες και τις για δύο ομάδες με λίγες εξαιρέσεις. Σουτ για τον Πανγυθεατικό με τους Λιγνό, Κουβαράκη και Αγγάνη κατέληξαν στην αγκαλιά του τερματοφύλακα Μπέμπη. Για το Λεωνίδα Γλυκόβρυσης ξεχώρισαν δύο σουτ του διακριθέντα Λεϊμονίτη στο 70′ και στο 87′ τα οποία απέκρουσε σε κόρνερ ο Κιοσσέ.

Δημοτικό Στάδιο Γυθείου/ Δερδελάκος Κυριάκος, Χρόνης Παρασκευάς, Χαροκόπος Γεώργιος

{youtube}TRk-lUP7CXw{/youtube}