Κορινθία: Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά

Συνελήφθη στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μαρόκου γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν, μία απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών,

για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και μία απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαρίσης, για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Επίσης, συνελήφθη στο Βέλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας, ένας 54χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους -8- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Παράλληλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, ένας  43χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από το εσωτερικό οχήματος ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Τέλος, συνελήφθη, χθες το απόγευμα ένας 22χρονος, γιατί οδηγούσε μοτοσικλέτα, η οποία είχε κλαπεί πρώτες πρωινές ώρες της ιδίας ημέρας, από την Κόρινθο Κορινθίας. Η μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.