Κλίμα εκφοβισμού και διώξεων συνδικαλιστών στη Λακωνία καταγγέλλει η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας καταγγέλλει το κλίμα εκφοβισμού και διώξεων, συνδικαλιστών και εργαζομένων, που επιχειρείται να δημιουργηθεί στους Μολάους Λακωνίας Καταγγέλλει  και αποδοκιμάζει  την παρέμβαση  αστυνομικών οργάνων, κατά τη διάρκεια  πανελλαδικής απεργίας , με στόχο την καταγραφή των απεργών στο νοσοκομείο Μολάων .!!!

Οι ενέργειες αυτές μας γυρίζουν πίσω στις πιο σκοτεινές εποχές και  αποτελούν ένα ακόμη δείγμα του ακροδεξιού κατήφορου της κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Με αυτές τις μεθοδεύσεις  οι συγκυβερνώντες , δεν μπορούν  να  καθυστερήσουν  την καταδίκη,  την απομόνωση  και τελικά  την κατάρρευσή τους. Μεγάλες  και ελεγκτέες  και οι ευθύνες  όσων καθοδηγούν και εγκρίνουν τέτοιες  πρακτικές  σε τοπικό και περιφερειακό  επίπεδο .

Ο ελληνικός λαός σύντομα με τον αγώνα και την ψήφο του θα θέσει τις βάσεις για την ανάσχεση της πολύπλευρης κρίσης στη χώρα μας. Για να αντιμετωπιστεί η ανθρωπιστική κρίση, για να σταματήσει η απαξίωση και ο ευτελισμός της δημοκρατίας στην πολύπαθη μνημονιακή Ελλάδα.

Για το θέμα αυτό μίλησε πριν λίγες ημέρες στον αέρα του FLY η κυρία Μανωλάκου.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη:

{youtube}tUGhpvQda_g{/youtube}