Επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το δυστύχημα

pyrosbestikoswmaΧθες και περί ώρα 16:24 ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας για παροχή βοηθείας λόγω τροχαίου ατυχήματος, που σημειώθηκε στο 27,6 χλμ. της Ε.Ο. Τρίπολης- Σπάρτης, όταν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν έντεκα πυροσβέστες με πέντε οχήματα από την Π.Υ. Σπάρτης και την Π.Υ. Τρίπολης, οι οποίοι με τη χρήση της διασωστικής σειράς ανέσυραν από το ίδιο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, βαριά τραυματισμένο τον Λ.Π. ετών 60, και νεκρούς την Μ.Α., ετών 48 και τον Λ.Δ., ετών 22. Οι ανωτέρω παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης και το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε, επίσης, χθες και περί ώρα 23:13 στο 27,5 χλμ. της Ε. Ο. Τρίπολης- Σπάρτης, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα εξετράπη και ανετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του, Μ.Μ., ετών 55. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού έλαβαν μέρος τρεις (3) πυροσβέστες με ένα (1) όχημα. Ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης.

     Ο  Διoικητής

Κωνσταντίνος Ν. Γιαννόπουλος
    Πύραρχος