Τρία ζεύγη κυάλια παραδόθηκαν στους Πυροφύλακες

Κατόπιν αιτήματός μας προς τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου κ. Διδασκάλου Γεώργιο και τον Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος

και Ιονίου κ. Κατσαρό Δημήτριο, μας χορηγήθηκαν άμεσα τρία (3) ζεύγη κυάλια, προκειμένου αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης που στελεχώνουν τα τρία (3) πυροφύλακια περιοχής ευθύνης μας, ώστε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η επιχειρησιακή τους απόδοση.
Σήμερα τα κυάλια παραδόθηκαν από τον Διοικητή της Διοίκησης των Πυρ/κών Υπηρεσιών Ν. Λακωνίας, Πύραρχο κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο,  στους πυροφύλακες κι έτσι επετεύχθη ένα χρόνιο αίτημα των υπαλλήλων, λόγω της σπουδαιότητας ύπαρξης ενός αποτελεσματικού σχεδιασμού, ικανού για τον γρήγορο εντοπισμό κάθε πυρκαγιάς.
Ο Διοικητής και οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης ευχαριστούν θερμά τον Γενικό Γραμματέα και τον Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους στο αίτημά μας, και τους διαβεβαιώνουν ότι θα συνεχίσουν τις προσπάθειες τους για ακόμα καλύτερη εκπλήρωση των καθηκόντων τους απέναντι στους πολίτες και το Κράτος.