Εγκαίνεια εκλογικού κέντρου Σκάλας του Γ.Γρυπιώτη!

Ξεκάθαρο το μήνυμα της νίκης και της ελπίδας!

Με την υποστήριξη πλήθους κόσμου, πραγματοποίησε τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στη Σκάλα, ο συνδυασμός  “ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΥΡΩΤΑ”, την Κυριακή 11 Μαΐου 2014.

Η δυναμική παρουσία και ο ενθουσιασμός των πολιτών δημιούργησαν μια πραγματικά γιορτινή ατμόσφαιρα στον κεντρικό δρόμο της Σκάλας, δίνοντας το ξεκάθαρο μήνυμα της νίκης, της αισιοδοξίας και της ελπίδας!
Πραγματοποιώντας εκτενή αναφορά στο πολύπλευρο και σημαντικό έργο, που επιτελέστηκε κατά την τριετία του Καλλικρατικού Δήμου Ευρώτα και υπογραμμίζοντας τη σημασία των δράσεων -τόσο αυτών που ολοκληρώθηκαν, όσο κι εκείνων που βρίσκονται εν εξελίξει- ο υποψήφιος Δήμαρχος Ευρώτα κος Γιάννης Γρυπιώτης μίλησε για έναν Δήμο Ευρώτα  ισχυρό, για έναν Δήμο Ευρώτα εξωστρεφή, για έναν Δήμο Ευρώτα πρωταγωνιστή στα δρώμενα όχι μόνο της Λακωνίας, αλλά και όλης της Ελλάδος.
Μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ευρώτα κος Γ. Γρυπιώτης τόνισε τα εξής:
“Κοιτάζουμε κατάματα τον πολίτη. Εξαγγέλλουμε μόνο αυτά που μπορούμε να υλοποιήσουμε. Αγωνιζόμαστε με ενότητα, με αξιοπρέπεια και σεβασμό στο δημότη. Σας θέλουμε συμμάχους στην πορεία της εξέλιξης και της προόδου, σας θέλουμε αρωγούς στον αγώνα για την ολοκλήρωση των έργων μας. Μαζί θα τα καταφέρουμε, μαζί στρέφουμε το βλέμμα προς το μέλλον”.