Παρουσιάζει σήμερα το ψηφοδέλτιό της ΑΝ.Α.Σ.Α.

Σαν ώριμο τέκνο του καιρού η ΑΝΑΣΑ ήρθε να παρουσιάσει μια ΑΛΛΗ Αυτοδιοικητική πρόταση για τον Δήμο της Σπάρτης. Μια πρόταση με τους παρακάτω βασικούς άξονες:
1.Διεκδικούμε και προτείνουμε άναν  Δήμο – αγωνιστή ενάντια στα μνημόνια και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που στραγγαλίζουν τη Τοπική Αυτοδιοίκηση.

2.Θέτουμε σε προτεραιότητα την κοινωνική αλληλεγγύη. Στηρίζουμε και επεκτείνουμε τις κοινωνικές δομές πρόνοιας,  και τις συλλογικές  δράσεις .
3.Σχεδιάζουμε  στρατηγική Τοπικής Ανάπτυξης του Δήμου παρεμβαίνοντας με συγκεκριμένες ενέργειες και έργα ήπιας ανάπτυξης.
4.Προωθούμε τον ενιαίο χωροταξικό-πολεοδομικό σχεδιασμό  για την περιφέρεια του Δήμου.
5.Συγκρουόμαστε με αντιλήψεις ξενοφοβίας και κοινωνικού ρατσισμού απέναντι σε κοινωνικές ομάδες.
6.Πιστεύουμε και θα αγωνιστούμε για μια αυτοδιοίκηση που θα διαχειρίζεται με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα τους δημοτικούς πόρους και θα εφαρμόζει την αξιοκρατία στο ανθρώπινο δυναμικό της.
7.Είμαστε αντίθετοι με το μοντέλο αυτοδιοίκησης του «Καλλικράτη» , ο οποίος με τη βοήθεια του εκλογικού νόμου επιβάλλει ένα συγκεντρωτικό και δημαρχο-κεντρικό σύστημα εξουσίας.  Ο «Καλλικράτης» εφαρμόστηκε κι ΑΠΕΤΥΧΕ παταγωδώς με οδυνηρές συνέπειες τόσο για τους πολίτες όσο και για το θεσμό της Αυτοδιοίκησης κι επομένως πρέπει να διεκδικήσουμε την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του.
Κόντρα στις επιθυμίες όσων θα ήθελαν την  ΑΝ.Α.Σ.Α. να αποσύρεται, να αποστρατεύεται και να μην συμμετέχει στις εκλογές  δηλώνουμε  ΠΑΡΟΝ, ΜΕ  αγωνιστική φρεσκάδα ΚΑΙ  έναν συνδυασμό  ενεργών πολιτών.

Την Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 στις 13:30 μ.μ. στην αίθουσα του Sparta Inn θα παρουσιάσει το  ψηφοδέλτιο της

Δεν θέλουμε να διαχειριστούμε την κρίση μαζί με αυτούς που την δημιούργησαν η στήριξαν και στηρίζουν πολιτικές αντίθετες με τα συμφέροντα και τις ανάγκες των πολλών.
Συνδιαμορφώνουμε μαζί με τους πολίτες  πρόγραμμα και σχέδιο για  να ανατρέψουμε  τη δημοτική πολιτική της αδράνειας .
Θέλουμε τους πολίτες δίπλα μας, ενεργούς και αλληλέγγυους. Ο αγώνας μας θα είναι ωραίος γιατί είναι δίκαιος.

ΑΝ.Α.Σ.Α.  δύναμη ελπίδας και ανατροπής