Στο επίκεντρο της παραβατικότητας η Πελοπόννησος

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Άργος, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, ένας 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας,

γιατί κατείχε -170- πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, τα οποία κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στην αρμόδια Υπηρεσία, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση αναζητείται μία 39χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία υπόθεση κλοπής σε αποθήκη, ιδιοκτησίας ημεδαπού, η οποία είχε γίνει την 6.4.2014 το μεσημέρι, στα Ίσθμια Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος ενός 34χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο 4ο χλμ της Εθνικής Οδού Καλαμάτας – Τρίπολης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, τρεις  ημεδαποί, ηλικίας 34, 36 και 39 ετών, γιατί κατείχαν μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.