Συλλήψεις στους νομούς της Πελοποννήσου

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άργους ένας 28χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί προκάλεσε φθορές στα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Άργους.

Επιπλέον, στην κατοχή του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι με μήκος λάμας -14- εκατοστά.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ένας 47χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Κορίνθου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Πάσιο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, ένας 56χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους -7,5- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ένας 30χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε μία  καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Καλαμάτας.

Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας 29χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση των Νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα βεγγαλικά. Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι, μετά από αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 29χρονου, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν:

•Ποσότητα κάνναβης, βάρους -54,5- γραμμαρίων.
•Φυτό κάνναβης, ύψους -5- εκατοστών.
•64 κροτίδες.
•Ζυγαριά ακριβείας.
•Κινητό τηλέφωνο.

Ο 29χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.