Κορινθία: Στο κόκκινο η παραβατικότητα! Μπαράζ συλλήψεων!

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κόρινθο από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους -5,6- γραμμαρίων,

η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 51χρονος αλλοδαπός υπήκοος Γεωργίας, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, επέδειξε στους αστυνομικούς έγγραφο (Δελτίο Αιτήσαντος Ασύλου Αλλοδαπού), το οποίο όπως προέκυψε ήταν πλαστό και επίσης κατασχέθηκε.

Παράλληλα, συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 60χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο που έγινε σε κατάστημα – καφενείο ιδιοκτησίας του, κατελήφθη να έχει εγκαταστήσει και να λειτουργεί τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια», οι οποίοι κατασχέθηκαν.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία 34χρονη ημεδαπή, γιατί σε έλεγχο που έγινε σε κατάστημα – καφετέρια, κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνη, να έχει εγκαταστήσει και να λειτουργεί δύο  ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια». Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατασχέθηκαν, ενώ αναζητείται η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Τέλος, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ένας 32χρονος αλλοδαπός υπήκοος Νιγηρίας, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -313- κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι αναπαραγωγής ήχου και εικόνας (CD’S & DVD’S).