Εντείνεται η παραβατικότητα στην Πελοπόννησο

Σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, αφού μπήκαν σε πρακτορείο Ο.Π.Α.Π, με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν χρήματα,

ενώ στη συνέχεια διέφυγαν και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.

Συνελήφθη, χθες (15.1.2014) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, ένας 56χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης βάρους -13,5- γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθησαν, χθες (15.1.2014) το βράδυ, στο 2ο χλμ της επαρχιακής οδού Κορίνθου-Εξαμιλίων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, τρεις ημεδαποί, δύο άντρες ηλικίας 36 και 29 ετών και μία 38χρονη, γιατί κατείχαν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
Ληστεία

Συνελήφθη, χθες, στην Κορώνη Μεσσηνίας, ένας 54χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του καθώς και σε αύλειο χώρο αυτής, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 1.177,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 7 δενδρύλλια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας και αντικείμενα – βοηθήματα για την καλλιέργεια αυτών.

Συνελήφθησαν χθες στην Πάτρα 4 ημεδαποί, γιατί στην κατοχή τους και σε έρευνα που έγινε στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3,2 γραμμάρια ηρωίνης, 1 μαχαίρι, 1 στιλέτο, 1 μεταλλικό αστέρι και χρηματικό ποσό, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.