Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα και ναρκωτικά!

Συνελήφθη, σήμερα (10.1.2014) το πρωί, στο Λέχαιο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 42χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, γιατί στην κατοχή του καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του,

βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -560- πακέτα με τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου εισαγόμενων τσιγάρων, καθώς και το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση λαθραίων πακέτων με τσιγάρα. Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν ακόμα δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 27 και 31 ετών αντίστοιχα, ενώ αναζητείται ακόμα ένα (1) άτομο.  Τα πακέτα με τσιγάρα που κατασχέθηκαν θα αποσταλούν στο Τελωνείο προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν, σήμερα (10.1.2014) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 67 και 52 ετών, γιατί κατείχαν μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και ένας 37χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά τρία (3) κινητά τηλέφωνα, καθώς και ένα (1) Ι.Χ. φορτηγό όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.