Απόπειρα ληστείας στο ΚΤΕΛ & στο “Τσικάκης-Γιαννόπουλος”

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Σύμφωνα με πληροφορίες του FLY, τα ξημερώματα της Κυριακής (14/4), περίπου στις 4:30, άγνωστοι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν μηχάνημα ΑΤΜ μέσα από το χώρο του ΚΤΕΛ Λακωνίας.

Αφού έσπασαν τη τζαμαρία με αγροτικό αυτοκίνητο προσπάθησαν να το φορτώσουν στη καρότσα. Για άγνωστο λόγο δεν τα κατάφεραν και τράπηκαν σε φυγή.Αμέσως μετά όμως επιδίωξαν με πανομοιότυπο τρόπο να αφαιρέσουν μηχάνημα ΑΤΜ,αυτή τη φορά από το κατάστημα Τσικάκης-Γιαννόπουλος το οποίο βρίσκεται λίγα μέτρα πιο πέρα.

Ακούστε στα παρακάτω ηχητικά αποσπάσματα τις δηλώσεις του προέδρου του ΚΤΕΛ Λακωνίας κυρίου Βαρδούλια,αποκλειστικά στον FLY.

{saudioplayer}vardouliaslisteia1.mp3{/saudioplayer}

{saudioplayer}vardouliaslisteia2.mp3{/saudioplayer}

Διαβάστε εδώ το δελτίο τύπου της Αστυνομίας για το συμβάν:

Σε εξέλιξη οι έρευνες για υπόθεση απόπειρας διακεκριμένης κλοπής    Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (14-4-2013) και πρώτες πρωινές ώρες, στη Σπάρτη Λακωνίας, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν δύο μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ATM) τράπεζας, τα οποία βρίσκονται στο ΚΤΕΛ Λακωνίας και σε πρόσοψη καταστήματος  αντίστοιχα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Δείτε εδώ το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό της ιστοσελίδας flynews.gr

{gallery}ktellisteia{/gallery}