ΚΤΕΛ Λακωνίας: Στα επίπεδα του 2006 οι τιμές για Μαυροβούνι

To ΚΤΕΛ Λακωνίας ΑΕ ανακοινώνει ότι διατηρεί τις τιμές του δρομολογίου Σπάρτη – Μαυροβούνι – Σπάρτη (μπάνια) σε επίπεδα 2006. Συγκεκρικμένα:
1. Οι επιβάτες που θα επιβιβάζονται από τον κεντρικό σταθμό,

από τη στάση του Μουσείου, καθώς και από στάσεις μετά τη Σπάρτη με προορισμό τα Μπάνια Μαυροβουνίου, θα πληρώνουν μόνο το αντίτιμο Σπάρτη-Μαυροβούνι μετ’ επιστροφής, που ανέρχεται στα 4 ευρώ.

2. Όσοι επιβιβάζονται στα λεωφορεία σε περιοχές όπου το εισιτήριο προς Σπάρτη είναι μέχρι 1,60 ευρώ και θα έχουν ως προορισμό τα Μπάνια Μαυροβουνίου θα πληρώνουν 5 ευρώ.

3. Όσοι επιβιβάζονται στα λεωφορεία σε περιοχές όπου το εισιτήριο προς Σπάρτη είναι πάνω από 1,60 ευρώ και θα έχουν τον ίδιο προορισμό θα έχουν έκπτωση 50% έως Σπάρτη και μετά θα πληρώνουν το αντίτιμο Σπάρτη-Μαυροβούνι μετ’ επιστροφής στα 4 ευρώ.

Το ΚΤΕΛ Λακωνίας ΑΕ ανακοινώνει ότι θα δρομολογεί από το Σάββατο 14 Ιουνίου λεωφορείο για την παραλία Μαυροβουνίου και θα αναχωρεί από το ΚΤΕΛ στις 8.30 καθημερινά.
Το λεωφορείο θα ακολουθεί τη διαδρομή 8.30΄: ΚΤΕΛ-Ορθίας Αρτέμιδος-Οδός 118-Λεωνίδου-Όθωνος Αμαλίας, 8.45΄: ΚΤΕΛ-Μουσείο-Μαυροβούνι. Στην επιστροφή το λεωφορείο θα αναχωρεί από το Μαυροβούνι στις 12.10΄ το μεσημέρι.

Το Σάββατο και την Κυριακή θα γίνεται επιπλέον και το δρομολόγιο:
12.00: ΚΤΕΛ-Ορθίας Αρτέμιδος-Οδός 118-Λεωνίδου-Όθωνος Αμαλίας
12.15΄: ΚΤΕΛ-Μουσείο-Μαυροβούνι.
Στην επιστροφή θα αναχωρεί από το Μαυροβούνι στις 18.00

Για το ΚΤΕΛ Λακωνίας ΑΕ
Ο πρόεδρος
Δαμ.Σταθάκος