1ος Ημιμαραθώνιος Σπάρτης | Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες

Σε ισχύ τίθενται το πρωί της Κυριακής 13ης Οκτωβρίου κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω της διεξαγωγής του 1ου Ημιμαραθώνιου Σπάρτης. Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προβλέπουν:

Ø Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου με κατεύθυνση από Νότο προς Βορρά στο τμήμα αυτής μεταξύ των καθέτων: Θερμοπυλών και Τριακοσίων από ώρα 08:00 έως τις 14:00.

Ø Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Τριακοσίων και ειδικότερα στο τμήμα αυτής μεταξύ των καθέτων: Γκορτσολόγου και Αγίου Νίκωνος από ώρα 08:00 μέχρι 14:00.

Ø Καθ’ όλη την υπόλοιπη διαδρομή, η κυκλοφορία θα ρυθμίζεται βάσει του άρθρου 3 του ΚΟΚ, ως ισχύει, κατά τη στιγμή διέλευσης των αθλητών που συμμετέχουν στον 1οημιμαραθώνιο και τον αγώνα δρόμου 5χλμ. από τις 10:00 έως τις 14:00.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα γίνεται από τις παράπλευρες οδούς. Καθ’ όλη την διαδρομή για την προστασία και ασφάλεια των αθλητών και την ορθή διεξαγωγή του Ημιμαραθώνιου και του αγώνα δρόμου 5χλμ., είναι υποχρεωτική η συνοδεία των αθλητών από οχήματα των διοργανωτών των αγώνων.