Από 12/10 μαθήματα Φωτογραφίας από τη ΛΕΦΩΣ

Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης ξεκινάει μαθήματα φωτογραφίας  από την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου  2015 που απευθύνονται κυρίως  στον αρχάριο, αλλά και σε όποιον θέλει να βελτιώσει τις γνώσεις του, γύρω από την τέχνη της φωτογραφίας.

Θα γίνει γνωριμία με την τεχνική της σύνθεση, τον τρόπο λήψεως, την αποτύπωση, την λειτουργία των φωτογραφικών μηχανών και των φακών,  τις ιδιότητες  του φωτισμού κτλ.

Φωτογραφικές Μηχανές, ταχύτητα, κλείστρο, φακοί  διάφραγμα, αισθητήρας, φωτομέτρηση, φίλτρα και φλας καθώς και μια σειρά από άλλα τεχνικά θέματα , που αποτελούν την βασική δομή της φωτογραφικής τέχνης  είναι μόνον μερικά από όσα θα αναπτυχθούν κατά την διάρκεια των μαθημάτων. Τέλος θα γίνει εκτεταμένη αναφορά σε αρκετά είδη φωτογραφίας
(τοπίο, πορτραίτο, δρόμου, νυχτερινή, macro κτλ)

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την  Δευτέρα 12 Οκτωβρίου  2015  στην πλήρως ανακαινισμένη  αίθουσα της Λέσχης (πεζόδρομος Κλεομβρότου).

Πληροφορίες στο τηλ 6937415187 ή στο email  lefospartis@gmail.com

Εγγραφές στα γραφεία  της ΛΕ.ΦΩ.Σ. (Κλεομβρότου 50, πεζόδρομος, κεντρική Λαχαναγορά)   Δευτέρα έως Παρασκευή από  18:00 εως 20:30 έως και 12 Οκτωβρίου 2015.

Από το Δ.Σ.