“10 Χρόνια” εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο MOLON LAVE

Δείτε video και φωτογραφίες της εκδήλωσης

Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Μίας Σοδειάς MOLON LAVE γιόρτασε τα “10 Χρόνια” του σε μια επετειακή εκδήλωση την Παρασκευή 13/9, στη Σπάρτη.
Ο εορτασμός ήταν μια ευκαιρία για την εταιρία να αναγνωρίσει την προσφορά και να τιμήσει ελαιοπαραγωγούς και συνεργάτες που συνέβαλαν ώστε το MOLON LAVE να βρίσκεται σήμερα, για δεύτερη συνεχή χρονιά στην πρώτη θέση, ως η Νο1 επιλογή του Έλληνα καταναλωτή για το καθημερινό του τραπέζι.
«10 χρόνια MOLON LAVE» σημαίνει 10 χρόνια συνέπειας και προσήλωσης στις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή για ένα λάδι αυθεντικό, γευστικό, με υψηλή διατροφική αξία και κορυφαία ποιότητα» δήλωσε η Γενική Διευθύντρια της ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Α.Ε. κα Αγγελική Αρβανίτη και συνεχίζει:
«Πριν από 10 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προτείνουμε στον Έλληνα καταναλωτή ένα ελαιόλαδο, στην πιο αυθεντική του μορφή: το πρώτο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Μίας Σοδειάς, από τους παραδοσιακούς αειφορικούς ελαιώνες των παραγωγών του τόπου μας, με την ημερομηνία συγκομιδής σε κάθε μας συσκευασία. Η αναγνώριση των καταναλωτών δικαιώνει την απόφασή μας αυτή και μας κινητοποιεί για ακόμα περισσότερα και καλύτερα στο άμεσο μέλλον».
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Α.Ε. κου Γιάννη Μανίκη «ο παγκόσμιος καταναλωτής είναι από καιρό έτοιμος να υιοθετήσει αξιόπιστες προτάσεις από τρόφιμα που παράγονται αειφορικά, με σεβασμό στο περιβάλλον και οφέλη για την υγεία και την ευεξία του». Το MOLON LAVE Μιας Σοδειάς είναι η ζωντανή απόδειξη ότι ο Ελληνικός ελαιώνας έχει τις προϋποθέσεις που μας επιτρέπουν να παράγουμε και να προσφέρουμε ένα λάδι με ποιοτικά χαρακτηριστικά που απαντούν στις πιο υψηλές καταναλωτικές απαιτήσεις.
Η εκδήλωση της ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Α.Ε έκλεισε με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ζωντανή έντεχνη μουσική και τραγούδι από τους Σπύρο Κουτσοβασίλης και Ειρήνη Χριστοφιλάκη με το συγκρότημα έντεχνης ελληνικής μουσικής «ΕΜΜΕΛΟΝ». Επίσης, τη βραδιά τίμησε με την αφήγησή του και την ανάγνωση ποιητικών αποσπασμάτων, ο Γιάννης Κονδυλόπουλος, Φιλόλογος, Εκπαιδευτικός στο 4ο Γυμνάσιο Σπάρτης «Γιάννης Ρίτσος».

Δείτε το video της εκδήλωσης