Γήπεδο Άστρους: Πανθυρεατικός – Κυπαρισσία 1-2 (vd)

Την ήττα, με σκορ 1-2, παρότι αξίζε τη νίκη γνώρισε σήμερα ο Πανθυρεατικός στο Αστρος από την Κυπαρρισία. Οι φιλοξενούμενοι που ήθελαν όσο τίποτα το τρίποντο δεν έδειξαν αγνωισττικά ότι άξιζαν την πρωτιά και ειδικά μετά το 0-1

με τον Παπαγερωργίου στο 23′, ο Πανθυρεατικός είχε ολοκληρωτικά τα ηνία του αγώνα. Μεγάλες χαμένες ευκαιρίες με Μπάρλα και Αγγελόπουλο, σε μεγάλη μέρα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων και κατοχή της μπάλας για την ομάδα του Αστρους. Αντίθετα οι παίκτες της Κυπαρρισίας περιορίστηκαν στην άμυνα και προσπάθησαν να απειλήσουν μόνο με αντεπιθέσεις. Ετσι φθάσαμε στο 86΄ όπου ο Κ. Μπάρλας ισοφάρισε το σκορ, αλλά στις καθυστερήσεις του αγώνα (95′) ο Θεοδωρακόπουλος «λύτρωσε» την ομάδας του, ενώ αξίζει να σημειωθεί οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μη υπόδειξη φάουλ στον Χατζηγιάννη, δευτερόλεπτα πριν. Η ομάδα του Πανθυρεατικού τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χατζηγιάννη αμέσως μετά το 1-2.
Συνολικά, μπορούμε να πούμε ότι έγινε ένα ματς με ένταση και πάθος, ο Πανθυρεατικός, θέλοντας να κλείσει με καλές εντυπώσεις τη χρονιά, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη αυτή ήταν οι πρωταθλήτρια Αρκαδίας.

{youtube}cjTvgPK3lYE{/youtube}

ΠΗΓΗ: astrosnews.gr