Συναυλία από τη χορωδία MUSICA του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής»

Σάββατο 29 Ιουνίου & ώρα 9.00μ.μ. στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο

Το Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα σας προσκαλεί σε μία μοναδική μουσική εμπειρία για να απολαύσουμε μία τις από καλύτερες χορωδίες στην Ελλάδα.

Με τρεις ευφάνταστες και αντισυμβατικές συνθέσεις, γραμμένες τις τελευταίες δεκαετίες και υπό τη διεύθυνση του καταξιωμένου Δημήτρη Μπουζάνη, εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Σαΐνοπούλειο Αμφιθέατρο η χορωδία MUSICA του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής.

Η Musica που ιδρύθηκε το 2013 και απαρτίζεται σήμερα 100 μέλη, απευθύνεται σε ενήλικες, άνδρες και γυναίκες, που διακρίνονται για την ιδιαίτερη αγάπη στο χορωδιακό τραγούδι. Έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το «A Little Jazz Mass» του Βρετανού Bob Chilcott (γεν. 1955) γράφτηκε το 2004 για το Crescent City Choral Festival της Νέας Ορλεάνης και το «Requiem for the Living» του Αμερικανού Dan Forrest (γεν. 1978) το 2013 μετά από ανάθεση της Hickory Choral Society της Βόρειας Καρολίνας.

Με το ελληνικό μέρος της βραδιάς, η χορωδία Musica και ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής αποτίουν φόρο τιμής στον σύγχρονο συνθέτη Γιώργο Κουρουπό.

Η συναυλία πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ