Δίχως τέλος οι συλλήψεις στην Πελοπόννησο

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, 24χρονη αλλοδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσαν Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ναυπλίου, για ληστεία και απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για κλοπή.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ), ένας ανήλικος ημεδαπός και ένας ανήλικος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί λίγο νωρίτερα, μπήκαν σε κατάστημα-επιχείρηση, το οποίο βρίσκεται εκτός λειτουργίας και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη ένας 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, πατέρας του ανήλικου αλλοδαπού, για παραμέληση της εποπτείας ανήλικου, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία, περιλαμβάνει ακόμη τρία άτομα, που κατηγορούνται επίσης για παραμέληση της εποπτείας ανήλικου και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 42χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, όταν άγνωστος δράστης, με την χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησε ημεδαπή και της αφαίρεσε κόσμημα, ενώ στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή με άγνωστο συνεργό του και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά, μία περίπτωση κλοπής σε κατάστημα ημεδαπού, που είχε γίνει την 24/25.10.2016, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται δύο ημεδαποί, ηλικίας 18 και 35 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή, ενώ τα αφαιρεθέντα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών Μεσσηνίας, μία περίπτωση απάτης, μέσω διαδικτύου, σε βάρος ημεδαπού, που είχε γίνει 1.9.2015, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται τέσσερις ημεδαποί, τρείς γυναίκες ηλικίας 23, 31 και 43 ετών, αντίστοιχα και ένας 27χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για απάτη.