Τρουφάκια με καρύδια και πτι μπερ από τη Μαίρη Παναγάκου

Υλικά
2 ποτήρια καρυδια κοπανισμένα

2 πακέτα πτι μπερ κοπανισμένα

1/2 ποτήρι γάλα

1 ποτήρι ζάχαρη

3 κ σ κακάο

700 γρ τρούφα σοκολάτας

2 κ γλ μαργαρίνη

λίγο κονιάκ (για να βρέχουμε ταχέρια μας στο πλάσιμο)

Πως τα φτιάχνουμε

1. Σε κατσαρολάκι βράζουμε το γάλα, τη ζάχαρη, το κακάο και τη μαργαρίνη.

2. Όταν δέσει ελαφρά το μείγμα το βγάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει.

3. Προσθέτουμε τα κοπανισμένα καρύδια και τα κοπανισμένα πτι μπερ και ανακατεύουμε καλά.

4. Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια βρ΄ςχοντας τα χέρια μας με κονιάκ, για να μην κολλάει το μείγμα, αλλά και για να έχουν την ιδιαίτερη γεύση.

5. Σε ένα μπολ βάζουμε την τρούφα και τα βουτάμε μέσα. Τα γυρίζουμε γύρω γύρω για να καλυφτούν καλά με τρούφα και τα τοποθετούμε ένα ένα σε καραμελλόχαρτο.