Απολαυστική η Σπάρτη διέλυσε την Καλαμάτα με 7-0 | Μια ανάσα από την άνοδο (video)

Σε μεγάλη ημέρα η ΑΕ Σπάρτη που διέλυσε και την Καλαμάτα με 7-0 και χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στις δυο τελευταίες αγωνιστικές για να πανηγυρίσει την άνοδο στη Football League.
Η ΑΕ Σπάρτη «καθάρισε» το ματς στο πρώτο μέρος χάρη στα τέρματα των Κοιλιάρα (6′) και Αναστασάκου (45′). Οι Σιώπης (50′) και Ηλιόπουλος (60′) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 4-0 ενώ ο Κοιλιάρας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο (65′) μαζί με τον Δημολιό (82′) και τον Κρεββατά (87′) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Σιώπης, Παναγιώτου, Γκαλίτσιος, Μπιταξής, Κοιλιάρας, Αναστασόπουλος, Οικονομόπουλος, Αναστασάκος (64′ Κρεββατάς), Βιγιαφάνε (58′ Δημολιός), Ηλιόπουλος (68′ Σπηλιωτόπουλος).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Σταυράκης, Κεμάλι, Λιόλιος, Κανταρτζής (68′ Ρήγας), Μπατούνας, Τσιμικλής, Κολομήτρας (24′ Μανουσάκης), Γκίνο, Καλαντζής, Τορεζάνι, Όττα (51′ Ραχήμ).

Δείτε στο video που ακολουθεί, τα γκολ και τις καλυτερες φάσεις του θριάμβου της Σπάρτης επι της Καλαμάτας, σε περιγραφή του αθλητικού συντάκτη του FLY Δημήτρη Ψυχογιού: