Η γνωστή σεφ Μαίρη Παναγάκου δίνει κάθε εμδομάδα ξεχωριστές συνταγές για τους ακροατές του FLY 89,7 (κάθε Παρασκευή 9:45 π.μ) αλλά και τους αναγνώστες του Flynews.
Για τη σάλτσα ουίσκυ – υλικά
2 κ σ ελαφρύ ελαιόλαδο
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδου
1/3 φλ τσ ουίσκυ
1/2 φλ τσ μηλόξιδο
2 κ σ μαύρη ζάχαρη
1/2 φλ τσ νερό
2 κ σ κέτσαπ
Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί για 12-15′, περιχύνουμε τις χοιρινές μπριζόλες και ψήνουμε στο γκριλ.