Ολυμπιακός Γυθείου: Πρωταθλητής 2015-2016 | Δήλωση Γιώργου Αναγνωστόπουλου

Κατ’ αρχήν θελω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.Αυτοί είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές.Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Βασίλη Εμμανουηλίδη για την σημαντική του βοήθεια στην προπόνηση των τερματοφυλάκων της ομάδας μας.Να ευχαριστήσω επίσης την διοίκηση που ήταν πάντα δίπλα μας και τους φιλάθλους μας που μας συμπαραστάθηκαν όλη την χρονιά.Εχουμε δύσκολη συνέχεια,αλλά δουλεύουμε εντατικά και είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να πετύχουμε το στόχο και να κάνουμε το όνειρο της ανόδου στη Γ Εθνική πραγματικότητα.Τελος να συγχαρώ ολα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την προσπάθεια που κατέβαλαν για την προβολή του πρωταθλήματος.

Γιώργος Αναγνωστόπουλος (προπονητής Ολυμπιακού Γυθείου)

anagnostopoulos

Ολυμπιακός Γυθείου: Πρωταθλητής 2015-2016

Μετά και τη σημερινή λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι με το δεύτερο Μολαϊκό η ομάδα του Ολυμπιακού Γυθείου και μαθηματικά στέφεται πρωταθλήτρια στην Α’ Λακωνίας για τη φετινή αγωνιστική χρονιά.
Χαρακτήρα φιέστας θα έχει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Α.Ο. Αγγελώνας την επόμενη 26η και τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

Το ερχόμενο Σάββατο 16 Απριλίου η ομάδα των ερυθρολεύκων της πόλης θα πραγματοποιήσει και τη φετινή της χοροεσπερίδα για να γιορτάσουν
όλοι μαζί διοίκηση, παίχτες και φίλαθλοι την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

ΠΗΓΗ: githio-click.gr