Καταδίωξη τουριστικού λεωφορείου στην Πάτρα! Δείτε video!

Τρομακρατήθηκαν οι επιβάτες τουριστικού λεωφορείου το οποίο χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα επέστρεφε καθυστερημένα -σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό- στην Πάτρα. Όπως αναφέρει το thebest, πανικόβλητοι,

αρκετοί επιβάτες κάλεσαν στο κέντρο της Αμεσης Δράσης όταν είδαν πως κάποιοι κινούνταν απειλητικά προς τον οδηγό.

Στο βίντεο που ακολουθεί, περιπολικά της άμεσης δράσης καταδιώκουν το λεωφορείο το οποίο μόλις έχει αφήσει επιβάτη επί της εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών. Ενα όχημα της αστυνομίας ακολουθεί με ταχύτητα το λεωφορείο στο οποίο έκαναν σήμα να σταματήσει.

200 μέτρα μακριά προσπερνά από αριστερά το λεωφορείο και ζητούν από τον οδηγό να σταματήσει το όχημά του, όπως και κάνει. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως δεν είχε αντιληφθεί το πρώτο σήμα των αστυνομικών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών, όλα ξεκίνησαν όταν το λεωφορείο κατευθύνθηκε μέσω της Εγνατίας και προς τον προβλήτα της πορθμειακής γραμμής Ρίου – Αντιρρίου, ώστε ο οδηγός να αφήσει εκεί δύο κοπέλες που επέστρεφαν από το ταξίδι και θα έπρεπε να προλάβουν φέρι της γραμμής.

Κι ενώ κατέβηκαν οι δύο επιβάτες, μαζί τους κατέβηκε και ένα τρίτο άτομο το οποίο σύμφωνα με τον οδηγό και σχεδόν όλους τους επιβαίνοντες που άκουσαν την αιτιολόγησή του, ήθελε να κάνει μια στάση επί τόπου για ένα τσιγάρο καθώς η διαδρομή είχε διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο.

Ο οδηγός δεν το δέχτηκε, όπως επίσης και αρκετοί από τους επιβαίνοντες ταξιδιώτες, που ήδη είχαν καθυστερήσει για την επιστροφή τους. Τότε ο οδηγός πήρε την απόφαση να κλείσει την πόρτα του λεωφορείου και να συνεχίσει το ταξίδι μέχρι τον προορισμό του και καθώς ο επιβάτης που είχε κατέβει ήταν αμετάπιστος για να επιστρέψει.

Από εκείνη την στιγμή στο λεωφορείο επικράτησε αναστάτωση. Φίλοι του ατόμου που εγκαταλείφθηκε πλησίασαν με ύφος τον οδηγό και σύμφωνα με τον τελευταίο του ζήτησαν επιτακτικά να επιστρέψει για να παραλάβει τον φίλο τους.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος ο οδηγός στους αστυνομικούς, εκνευρισμένος ταξιδιώτης αποπειράθηκε να πιάσει το τιμόνι του λεωφορείου κι ενώ αυτό ήταν εν κινήσει για να εμποδίσει τον οδηγό να απομακρυνθεί.

Οι αστυνομικοί, αναζήτησαν μεταξύ των ταξιδιωτών το άτομο που επιχείρησε να πιάσει το τιμόνι του οδηγού και ζητήθηκαν εξηγήσεις για την κίνηση αυτή, η οποία και τρομοκράτησε τους επιβαίνοντες που φοβήθηκαν για τα χειρότερα.

{youtube}8GHQY18n8UA{/youtube}