1 χρόνος Λέσχη – Συμμετρον! Γενέθλια με … G Poly!

Πέρασε ένας χρόνος; Κι όμως έγιναν τόσα πολλά, Άλλαξαν τόσα πράγματα. Είδαμε, μάθαμε, γευθήκαμε, απολαύσαμε και λατρέψαμε… Ο λόγος έχει και εικόνα: Τούρτα γενεθλίων της Λέσχη Σπάρτης _ Σύμμετρον / Cafe Bistro για τον 1ο χρόνο προσφοράς!

Γιατί περί προσφοράς πρόκειται όταν στη Λέσχη επιβεβαιώθηκε ότι η αισθητική, η ποικιλία, η παρέμβαση, το θέαμα, η συντροφιά, η ποιότητα, η έκφραση, η αυθεντικότητα, ο ρυθμός, το κέφι, το στυλ, η απόλαυση, η αμεσότητα, ο επαγγελματισμός κ.α. μπορούν να συνυπάρχουν, να συνδυάζονται και να γίνονται τελικό προϊόν και υπηρεσία…

23 Μαϊου 2015 η Λέσχη «κλείνει» έναν χρόνο λειτουργίας. Θυμάστε για πόσα χρόνια λέγαμε ότι αυτό το κατάστημα, αυτός ο χώρος, αυτό το στέκι, δεν μπορεί να παρακμάζει..; Η Λέσχη σήμερα ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των ανθρώπων που ζουν σε αυτή την πόλη! Εξελίσσεται, αλλάζει, προχωρά μπροστά αλλά χωρίς να ξεχνά το παρελθόν. Άλλωστε από το 1900 οι Σπαρτιάτες την έχουν ορίσει ως τόπο, χώρο, έννοια συνάντησης και συναναστροφής.

Αναρωτηθήκατε πως είναι δυνατόν στον ίδιο χώρο, στον ίδιο χρόνο να φιλοξενούνται τέχνες και καλλιτέχνες, άνθρωποι κάθε ηλικίας και τάξης χωρίς να υπάρχει η παραμικρή διαφορά, διάκριση και διαφωνία… Χρειάζεται δουλειά και πάνω απ’ όλα αυθεντικότητα στις σχέσεις και στις προθέσεις.

Το café – bistro είναι πλέον στη διάθεση σας και σας προσφέρει την ποιότητα που αναζητάτε μέσα από την ποικιλία ειδών: Πιάτα ελαφρά, ποικιλίες πρωτότυπες,
σνάκ απολαυστικά, pizza μοναδική, κρασιά, μπύρες, κοκτέιλς, γλυκά, παγωτά, κρέπες, βάφλες και…αρωματικός καφές.

Η τέχνη βρήκε στέγη, η ψυχαγωγία στέκι και η έκφραση stage.

Το Σάββατο 23 Μαϊου η Λέσχη γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας. Από το πρωί party για μικρούς με κλόουν, μουσική και κεράσματα. Το βράδυ ο Γιώργος Πολυχρονίου απογειώνει το κέφι και αναλαμβάνει να κάνει την επέτειο party και τα γενέθλια μια μοναδική ευκαιρία για βραδιά που θα μείνει αξέχαστη στο ημερολόγιό σας.

Χορηγός FLY 89.7